Una dona de 70 anys desvela els seus trucs per conservar-se perfectament

Carolyn Hartz afirma que el seu millor truc va ser deixar de prendre sucre fa ja 28 anys

 

Una dona de 70 anys, que ha estat mare tres vegades, anomenada Carolyn Hartz ha deixat sorprès a més d'un que ha vist les seves fotos causa de la seva espectacular figura, sense retocs fotogràfics, tal com explica ‘Daily Mail’.

 

La dona declara que «moltes dones que han superat els 50 pensés que no és possible tenir una bona línia ni un pes raonable». Per ajudar a la resta de persones, la dona ha creat la pàgina web ‘SweetLife’ on desvela tots els seus trucs per mantenir-se en forma d'aquesta manera.

 

El sucre, principal enemic

Segons afirma l'australiana, el seu principal truc va ser eliminar completament el sucre de la seva dieta. «Vaig deixar de prendre sucre fa 28 anys i, tot i que va ser difícil al principi perquè era addicta, crec que és una de les principals raons per les quals he aconseguit mantenir-me sana i en forma».

Per això mateix, la dona ha publicat el volum ‘Sugar Free Baking’ en què ensenya diferents receptes per preparar postres evitant el sucre. Com aliment contrari al sucre, l'australiana utilitza el xilitol, un edulcorant que s'obté de la fusta del bedoll, amb un valor calòric molt reduït.

Les proteïnes, molt importants en la dieta


A més d'aquest truc, Carolyn desvela que intenta prendre proteïnes en cada menjada, sobretot a l'esmorzar, per prevenir els capritxos i assegura també que dorm com a mínim vuit hores al dia. 

 

Pel que fa a l'exercici, prefereix la naturalesa i el camp abans que el gimnàs. «Trec a passejar al meu gos trenta minuts al dia i és una de les coses que més m'agraden igual que a ell; d'altra banda, practico ioga tres vegades a la setmana», explica.

 

Respecte a la bellesa, la dona proposa protegir seriosament la pell. «Porto sempre crema solar sota del maquillatge i no m'exposo gaire al sol, ja que sóc molt conscient dels seus efectes perjudicials i tinc com record el melanoma que em van treure del nas quan sols tenia trenta anys», afirma Carolyn.

 

En referència al benestar, la dona afirma que pensar en positiu és fonamental: «Sóc optimista, inclús quan he de confrontar importants desafiaments, m'he preparat a mi mateixa per recordar-me que la meitat del got sempre està 'mig plena', això us farà gràcia, però desitjaria que els presentadors del temps utilitzessin com expressió 'un dia parcialment solejat' i no 'parcialment nuvolós' perquè crec que els televidents serien més feliços».

 

Carloyn recomana: «Alegrat dels èxits dels teus amics, gaudiu-los junts, no et sentis gelós o amb ressentiments, ambdues emocions són inútils i sols danyaran el teu benestar».

 

Dedicar minuts a la meditació

Per evitar totes aquestes idees tan perjudicials, proposa practicar la gratitud i la meditació. La dona explica que tan sols cal començar amb cinc minuts al dia per arribar, a poc a poc, als 20 o 30 minuts. «Em sento molt més tranquil·la i més intuïtiva d'ençà que faig meditació», explica en relació al tema. Finalment, Carolyn vol enviar un missatge explicant que «és absurd preocupar-se per l'edat, sent molt saludable obviar a aquells que et critiquen».