URGENT

Desallotgen de matinada l'acampada de plaça Universitat

Una dona acaba desnonada perquè el seu marit es va jugar la casa a cartes

L'home va demanar un crèdit per pagar un deute de 30.000 euros i ara en deuen més de 9.000

 

Males notícies per a la Paquita, una convilatana de Múrcia que acaba de ser desnonada per culpa de les erràtiques decisions del seu marit. Fa 29 anys, el marit de la dona en qüestió es va jugar la casa en una partida de cartes i va demanar un préstec per intentar pagar-la. Tot i així, ja va ser impossible. Després d'això, el marit va decidir fugir deixant un deute de 3.000 euros i no va informar-ne ni a la dona ni als seus familiars.

  

  

  

  

Fins fa només cinc anys, doncs, la Paquita no era conscient del deute que havia d'afrontar. Tot i així, l'any 2012 un prestador es va personar a casa seva per reclamar-li els 90.000 euros en els quals ja s'havia convertit aquest préstec. Un dur cop que va sorprendre tota la família i que va deixar molt tocada a Paquita.

 

Treballa en un bar

La dona es guanya la vida passant hores i hores en un petit bar que va muntar a casa seva, tot i que ara, s'hauria vist obligada a deixar-lo al no poder afrontar el deute. A més, ha estat desnonada amb el seu fill, la parella d'aquest i els dos fills que tenen ells. Es queda, doncs, sense sostre després de perdre la casa on portava vivint més de 30 anys.De moment, una germana de la Paquita els va acollir a casa seva. Ara, amb 65 anys, sense feina i després de tota una vida treballant, aquesta ciutadana de Múrcia es troba sense sostre i desesperada.