rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Una dona assegura que es menjarà les cendres de la seva mare durant el sopar de Nadal

Assegura que així se sent més a prop d'ella
Debra, la dona que es menjarà les cendres de la seva mare | The Mirror
 

En aquestes dates el que un esperaria és poder brindar en família, celebrar amb els més estimats i gaudir de les càlides festes nadalenques. No obstant això, com en qualsevol època de l'any, apareixen històries estranyes i, fins i tot, de mal gust que enterboleixen una mica aquesta imatge tendra i romàntica del Nadal.

 

La història que portem a continuació ha estat publicada pel diari ‘Mirror’, i explica la desgràcia i l'estranya tradició de Debra, una dona de 41 anys que després de perdre a la seva mare Doreen va començar a consumir les seves cendres.

 

Debra va decidir començar a menjar-se les restes de la seva mare, practicant una mena de canibalisme simbòlic i macabre. Com recull el citat mitjà, la dona va sentir la necessitat de fer-ho cada dia: prenia petites cullerades de les seves cendres i ho feia per, tal com defensa ella, sentir-se «el més a prop possible de la seva mare».

 

Un dur cop que va marcar la seva vida

Doreen havia mort l'any anterior a causa d'una infecció al pit, això li va provocar una obstrucció a les vies respiratòries que, al final, li va causar la mort. Va ser tan sobtat i inesperat que Debra no va poder processar la pèrdua i va quedar una mica tocada.

 

De fet, la pèrdua de la seva mare li va recordar al tràgica mort del seu fill, que va morir el Nadal de 1996 (quan va nèixer prematurament). Recordar això, precisament, va enfonsar-la totalment. «Ella ha estat la que m'ha ajudat a superar tots els alts i els baixos de la meva vida i, de sobte, ja no hi era», deia sobre la seva mare i afegia:

 

«Vaig decidir que volia fer alguna cosa amb les seves cendres que canviaria la forma en què la recordem». Temps després d'incinerar-la i de guardar les seves restes en una caixa, Debra la va obrir i, de forma inconscient, les va tocar, es va emportar els dits als llavis i les va assaborir.

 

Ara, però, commemorant la pèrdua del seu fill i aprofitant que és Nadal, Debra ha decidit anar un pas més enllà: enguany durant el seu sopar de Nadal gaudirà de les cendres de la seva mare.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris