rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Una dona australiana aconsegueix perdre fins a 70 quilos eliminant de la seva alimentació quatre aliments

Va dir adéu per complet a la pasta, el pa, els refrescs i el formatge | També va augmentar de forma gradual el temps dedicat a l'exercici físic, oblidant-se així del sedentarisme

 

Casey Gemmell, una dona australiana de 37 anys, va decidir canviar radicalment el seu aspecte després que la fotografiessin a l'aniversari del seu fill. En veure les fotos, assegura que no s'agradava des de cap angle, i fins i tot va arribar a caure en depressió, per la qual cosa va decidir canviar per complet el seu aspecte físic amb l'ajuda d'un professional, una dieta personalitzada i exercici. Segons ha relatat Casey, ha arribat a perdre 70 quilos suprimint quatre aliments de la seva dieta. Va apartar per complet el formatge, ja que amb excés provoca un augment de pes i greix en molt poc temps. El mateix va fer amb el pa. Malgrat que molts recomanen no suprimir-ho del tot, no s'ha d'abusar del seu consum, per la qual cosa ella va decidir eliminar-ho completament.

 

També va dir adéu a tot tipus de pasta. Encara que la seva ingesta sigui molt important a l'hora de realitzar exercici físic regular, si no s'arriba a cremar l'aportació calòrica, els hidrats i altres substàncies, pot arribar a emmagatzemar-se directament a l'abdomen i els malucs. Finalment, va deixar de consumir qualsevol tipus de refrescs per la gran quantitat de sucre que contenen. A més d'aquests grans canvis en la seva alimentació, l'australiana va abandonar el sedentarisme i va incrementar considerablement el temps que dedicava a l'exercici físic, segons explica el portal 'Soy Carmín'.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris