Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Una incidència al Garraf provoca retards importants a Rodalies

Una dona australiana aconsegueix perdre fins a 70 quilos eliminant de la seva alimentació quatre aliments

Va dir adéu per complet a la pasta, el pa, els refrescs i el formatge | També va augmentar de forma gradual el temps dedicat a l'exercici físic, oblidant-se així del sedentarisme

 

Casey Gemmell, una dona australiana de 37 anys, va decidir canviar radicalment el seu aspecte després que la fotografiessin a l'aniversari del seu fill. En veure les fotos, assegura que no s'agradava des de cap angle, i fins i tot va arribar a caure en depressió, per la qual cosa va decidir canviar per complet el seu aspecte físic amb l'ajuda d'un professional, una dieta personalitzada i exercici. Segons ha relatat Casey, ha arribat a perdre 70 quilos suprimint quatre aliments de la seva dieta. Va apartar per complet el formatge, ja que amb excés provoca un augment de pes i greix en molt poc temps. El mateix va fer amb el pa. Malgrat que molts recomanen no suprimir-ho del tot, no s'ha d'abusar del seu consum, per la qual cosa ella va decidir eliminar-ho completament.

 

També va dir adéu a tot tipus de pasta. Encara que la seva ingesta sigui molt important a l'hora de realitzar exercici físic regular, si no s'arriba a cremar l'aportació calòrica, els hidrats i altres substàncies, pot arribar a emmagatzemar-se directament a l'abdomen i els malucs. Finalment, va deixar de consumir qualsevol tipus de refrescs per la gran quantitat de sucre que contenen. A més d'aquests grans canvis en la seva alimentació, l'australiana va abandonar el sedentarisme i va incrementar considerablement el temps que dedicava a l'exercici físic, segons explica el portal 'Soy Carmín'.