rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La dona del dirigent del PSOE, Eduardo Madina, i el marit de Soraya Sánez Santamaría 'fitxen' per Telefónica

S'incorporarà al gabinet jurídic de la firma estatal
Soraya i el seu marit Iván en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

Restructuració laboral a Telefónica. L'empresa de telefonia estatal, de fet, ha 'fitxat' a l'advocat i marit de la vicepresidenta del Govern, Soraya Sáenz de Santamaría

 

Aquest, així mateix, s'incorporarà al seu gabinet jurídic de la marca espanyola. Iván Rosa Vallejo, però, no és l'única cara nova de la marca, ja que aquesta també ha volgut fitxar a Paloma Villa, esposa del dirigent socialista Eduardo Madina.

 

 

Uns 'fitxatges' polèmics

Iván Rosa serà la cara nova més rellevant de Telefónica. El marit de la vicepresidenta del govern Sáenz de Santamaría, amb la qual es va casar l'any acaba de tenir un fill, ha treballat als ministeris d'Economia i Hisenda durant els últims vuit anys. 

 

Soraya, però, ha volgut mantenir-se al marge de la polèmica explicant que «no faré cap comentari al respecte». Així, s'ha d'esmentar que les noves incorporacions es produeixen després d'una polèmica encara recent. I és que el fitxatge d'Ignacio López del Hierro, el marit de la secretaria del PP, Dolores de Cospedal, per la Xarxa Elèctrica Espanyola, ja va generar un enorme ressò.

 

En aquest sentit, doncs, en veure que l'empresa estava íntimament lligada amb el govern espanyol, molts ciutadans van 'obligar' a López del Hierro a renunciar al càrrec hores després de l'anunci. El diputat socialista Rafael Simancas, de fet, va catalogar la contractació d'una «influència indeguda».

 

 

Madina, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

Paloma Villa, també a Telefónica

Paloma Villa hauria entrat a la firma de la maneta de Madina. La dona del dirigent socialista i exassessora del grup parlamentari socialista al Parlament europeu, treballarà a l'àmbit de relacions institucionals del grup.

 

Fonts socialistes, però, han sortit a la defensa de Villa explicant: «No és el mateix ser el marit o dona de qui pren les decisions en un país que el del secretari d'un grup de 110 diputats i que, a més, és a l'oposició».


 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris