rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Una dona denuncia que la seva filla de 13 anys és assetjada en una escola de Girona per no ser independentista

La mare assegura que des de l'1-O els atacs contra la petita han anat en augment
Una mare denuncia assetjament escolar a la seva filla de 13 anys per no ser independentista | Antena 3

 

Melisenda Linares, que viu amb la seva família en un petit poble de la província de Girona, ha denunciat a 'Antena 3' que la seva filla de 13 anys està sent assetjada per tindre una ideologia política diferent de la dels seus companys i no ser independentista. «Vull denunciar l'assetjament permanent que està patint la meva filla a l'institut», ha expressat la dona, que també ha assegurat que l'endemà del referèndum va arribar a tal punt que la seva filla la va trucar per demanar-li que «la tragués d'allà» perquè ja no aguantava més.

«L'1 d'octubre la meva filla va rebre uns àudios d'unes companyes de classes en un to amenaçant i irònic. El meu marit i jo li vam dir que les bloqueges», ha explicat. «Quan em truca per demanar-me que la tregui d'allà, anem a l'institut per però no ens reben com pensem que ens haurien de rebre davant d'un problema d'aquesta magnitud. Ens van dir que només podien quedar per parlar el dimecres i, tot i que li vaig dir que no m'anava bé per la feina, vam haver de fer l'esforç per quedar aquell dia», segueix explicant Melisenda. «A la reunió no es va presentar el director. Aleshores, els hi vaig donar un escrit on li havien escrit coses com 'aniré per tu' o 'ets ximple per anar amb Espanya'. Va ser llavors, quan la professora el va veure, que va decidir anar a cridar-lo».«Ningú de la família és policia ni Guàrdia Civil, només és que no som independentistes i ella no té per què amagar-se'n», diu Melisenda. «Va deixar de menjar i no volia anar a l'institut. Però estem molt orgullosos de la nostra filla i, un cop ha sortit tot a la llum, ja ha tornat a fer vida normal i les seves amigues li fan costat». Han denunciat el cas a la Guàrdia Civil, tot i que assegura que les seves companyes ja han vist que el que feien estava malament i han deixat d'assetjar-la.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris