rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La dona de Mariano Rajoy, Elvira, fan dels collars de perles

La dona del president se n'acostuma a posar en actes públics
Elvira Fernández acostuma a apostar pels collars de perles en actes públics. | Cedida

 

Ni tan sols la discreta dona de Mariano Rajoy aconsegueix passar inadvertida per als mitjans pel que fa a estilismes. I és que 'Vanitatis' s'ha fet ressò d'un curiós detall de la seva vestimenta que, diuen, no s'havia vist des que Carmen Polo, la dona de Franco, va morir. A aquesta última l'anomenaven 'la Collars', malnom amb el qual es destacava la seva afició per lluir llarguíssims collarets de perles - a joc amb les arracades - en els seus 'outfits'. Ara, Elvira Fernández sembla haver agafat el relleu i rara és l'ocasió en què els seus complements no siguin altres que aquests. Així, segons recorda el citat mitjà, l'última vegada que la vam veure lluint un va ser en la recepció reial del Dia de la Hispanitat, on va apostar per un collaret de perles de tres voltes. Un complement que va repetir, en diferents versions, en altres de les seves aparicions públiques, com ho va fer a la recepció real de l'any 2012 o en els casaments dels fills de Federico Trillo i Luis de Guindos.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris