rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Fes un cop al capó del cotxe pot espantar els gats amagats

La Guàrdia Civil ho ha advertit mitjançant el Twitter
Un secret que et pot salvar la vida | Cedida

 

Amb l'arribada de l'hivern i l'augment del fred, són moltes les mesures que hem de prendre per garantir el nostre benestar en les carreteres. Els serveis de seguretat, com la Guàrdia Civil, s'encarreguen de transmetre diferents consells, els quals els coneixem en la seva majoria. No obstant això, n'hi ha un que s'ha multiplicat als últims dies i que potser no el tenim previst: donar un cop al cotxe abans d'arrencar. 

Un cop per salvar una vida 

Com a conseqüència del fred que s'està patint en les últimes jornades, molts animals sense llar busquen llocs càlids on amagar-se. Un dels més freqüents són els espais descoberts que queden als cotxes, com la part de damunt la roda, la qual queda calenta un cop s'aparca el vehicle. 


Mitjançant una publicació a Twitter, el cos de policia ha demanat que tothom que vagi a agafar el seu cotxe, abans d'arrencar-lo, doni un petit cop. Amb això, l'animal amagat marxaria per l'ensurt i podríem evitar un tràgic final per aquest. 


Al missatge, la Guàrdia Civil hi afegeix «Has vist que, amb el fred, els gats del carrer s'amaguen sota els cotxes? Mira abans d'arrancar. Els salvarà la vida». D'aquesta manera, promouen una campanya on es busqui garantir el benestar dels animals.

 

La Guàrdia Civil, molt activa a les xarxes

Amb aquesta campanya, se suma una nova iniciativa, proposada per la Guàrdia Civil, on es busca garantir la correcta convivència de la ciutadans i assegurar el benestar, així com la seguretat, de la població. Un altre bon exemple és el missatge que van difondre al que alertava sobre les estafes que apareixien per Internet.

 

En ella, el cos de seguretat demanava als clients que no es confiessin en rebre una oferta espectacular de marques conegudes. En aquest sentit, indicava que era habitual rebre propostes fantàstiques a canvi de facilitar dades personals de baixa importància, pel que advertien que, abans d'entregar qualsevol dada, és necessari revisar en profunditat la informació que se sol·licita i el motiu d'aquesta.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris