rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Donen per acabades les obres de la nova casa de Blanca Suárez a Madrid

S'espera que l'actriu i la seva parella, Joel Bosqued, entrin a viure en les pròximes setmanes
Imatge de Blanca Suárez | cedida
 

La sensació de construir una llar és potser una de les més reconfortants que es poden experimentar. Doncs bé, Blanca Suárez està passant per un bon moment tant en el professional com en el personal. Per un costat, la madrilenya gaudeix de nombrosos projectes professionals a l'horitzó i centenars de bones crítiques per treballs com 'El Bar' o 'My Bakery in Brooklyn'. D'altra banda, a Suárez no la molesta sortir al carrer amb la seva nova parella, l'actor Joel Bosqued, amb qui manté una relació.

A tot això se li suma la gran notícia que ha rebut després d'esperar gairebé nou mesos i que ha revelat 'Vanitatis'. Segons el portal, l'actriu hauria pagat 780.000 euros per una casa en una de les millors zones de Madrid. L'actriu s'ha encarregat d'idear la remodelació tant de l'exterior de la casa com de l'interior, on ha modificat l'estructura, l'electricitat i la lampisteria. La casa, de 177,50 metres útils, consta de tres plantes i unes golfes situades a l'àtic. A més, la parella comptarà amb una terrassa prou gran per albergar una piscina i un jardí. Un espai prou generós per a pensar a formar una família.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris