rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMS DIES:

🍎 Sorteig d'un lot amb els millors productes ecològics dels supermercats BonPreu!

Dora Postigo, la filla gran de Bimba Bosé, defensa el tall de cabell de la seva germana petita June

La jove ha mostrat la seva personalitat i ha deixat clar que «s'ha tallat el cabell perquè li va donar la gana, no perquè és 'trans'»

 

La filla gran de Bimba Bosé, Dora Postigo, ha demostrat tenir el pur ADN de la família Bosé. La jove ja va sorprendre quan va morir la seva mare publicant a les xarxes socials una especial i emotiu comiat en el qual donava les gràcies pel suport rebut i va afirmar que: «Avui no és un dia de tristesa perquè a la meva mare és el que menys li agradava, la tristesa. Avui és un dia per estar contents per tots aquests moments que hem viscut i gaudit amb ella». A més d'aquest bonic gest, la jove va causar gran admiració amb el vídeo que va penjar a Instagram al costat de la seva mare, ja morta, cantant el tema Master Blaster que va popularitzar Steve Wonder, tal com explica 'La Vanguardia'.

Aquesta vegada, la filla de Bimba no ha volgut ser menys i ha donat la cara de nou pels seus. Dora ha decidit publicar a Instagram un missatge dirigit a tots aquells que van criticar el tall de cabell de la seva germana June, que només té 8 anys. Cal recordar que tot va començar quan Dora va penjar una foto de les dues en el seu compte d'Instagram. La petita de la casa va aparèixer, de forma sorprenent, amb el pèl rapat i molt curt. Després d'aquesta imatge, les crítiques no van trigar a arribar i per això mateix, Dora ha decidit prendre cartes en l'assumpte i actuar. La jove va publicar un vídeo a Instagram i va escriure les següents paraules: «La meva germana es va tallar el cabell perquè li va donar la gana, no perquè és 'trans'. Ella és una nena molt original i amb molta personalitat».

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris