Dos germans petits dormen sobre la tomba del seu pare mort recentment

Els nens anaven emocionats a visitar la seva tomba per compartir els seus èxits recents amb ell, igual que si estigués viu

Els dos petits es van posar a dormir al costat de la tomba del seu pare | Cedida

 

Masol i Mylan Brazon, dos germans de vuit i cinc anys respectivament, van perdre recentment el seu pare, un sergent de l'exèrcit dels Estats Units, per un càncer de recte, que havia fet metàstasi en el fetge.

 

Tot i això, la reacció que van tenir en veure per primera vegada la tomba del seu progenitor no era la que la seva mare esperava: Es van abraçar a la làpida i es van posar a dormir just al costat. Els fets van ocórrer en el Cementiri Nacional d'Arlington, a Virgínia, i han deixat una commovedora fotografia que ha captivat les xarxes.

 

«Vam portar una manta. Mylan va dir que creia que podia sentir al seu pare i que volia fer una migdiada amb ell», ha explicat Kait Brazel, la mare dels germans, a ABC News. «Mentre feien la migdiada amb ell, Mason va començar a resar. Van estar tot el temps que van voler, jo em vaig limitar a quedar-me enrere», afegeix.

 

Una forma diferent d'entendre la mort

Kait reconeix que els petits «no van plorar ni una sola vegada» quan els van dir que el seu pare havia mort. «Veuen d'una manera molt diferent les persones que ho reben com un cop devastador», assegura. Quan van anar a visitar-lo al cementiri, ho feien emocionats de compartir els seus èxits recents amb ell, igual que si fos viu.

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!

 

«Mylan va compartir amb ell com s'havia guanyat el seu uniforme i el seu cinturó a la classe de taekwondo, com va ser a una festa de Halloween i va guanyar un pastís i Mason li va explicar com va aconseguir un trofeu en una competició de natació», explica Kait.