rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

EN DIRECTE

Empat tècnic entre Ernest Maragall i Ada Colau a Barcelona

Dos germans petits dormen sobre la tomba del seu pare mort recentment

Els nens anaven emocionats a visitar la seva tomba per compartir els seus èxits recents amb ell, igual que si estigués viu

Els dos petits es van posar a dormir al costat de la tomba del seu pare | Cedida

 

Masol i Mylan Brazon, dos germans de vuit i cinc anys respectivament, van perdre recentment el seu pare, un sergent de l'exèrcit dels Estats Units, per un càncer de recte, que havia fet metàstasi en el fetge.

 

Tot i això, la reacció que van tenir en veure per primera vegada la tomba del seu progenitor no era la que la seva mare esperava: Es van abraçar a la làpida i es van posar a dormir just al costat. Els fets van ocórrer en el Cementiri Nacional d'Arlington, a Virgínia, i han deixat una commovedora fotografia que ha captivat les xarxes.

 

«Vam portar una manta. Mylan va dir que creia que podia sentir al seu pare i que volia fer una migdiada amb ell», ha explicat Kait Brazel, la mare dels germans, a ABC News. «Mentre feien la migdiada amb ell, Mason va començar a resar. Van estar tot el temps que van voler, jo em vaig limitar a quedar-me enrere», afegeix.

 

Una forma diferent d'entendre la mort

Kait reconeix que els petits «no van plorar ni una sola vegada» quan els van dir que el seu pare havia mort. «Veuen d'una manera molt diferent les persones que ho reben com un cop devastador», assegura. Quan van anar a visitar-lo al cementiri, ho feien emocionats de compartir els seus èxits recents amb ell, igual que si fos viu.

 

«Mylan va compartir amb ell com s'havia guanyat el seu uniforme i el seu cinturó a la classe de taekwondo, com va ser a una festa de Halloween i va guanyar un pastís i Mason li va explicar com va aconseguir un trofeu en una competició de natació», explica Kait.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris