rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Troben el cadàver de Janet Jumillas

Dulceida celebra el seu primer any de matrimoni

La bloguera catalana i la seva parella, Alba Paul, són a Nova York

 

Un any ha passat des que la coneguda bloguera Aida Domènech, més coneguda com a Dulceida, i Alba Paul van decidir casar-se en unes noces de somni. La parella es troba ara mateix a Nova York, on han viatjat per assistir a la setmana de la moda, i han volgut mostrar a través de les xarxes socials la il•lusió que senten en la celebració del seu primer aniversari. Dulceida ha publicat un vídeo del seu casament acompanyat d'un text molt emotiu en què assegura que segueix igual d'enamorada que al principi de la seva relació. «Avui fa un any que ens vam dir 'Sí vull' i vaig viure el dia més feliç de la meva vida i sé que al teu costat, la felicitat no té límits i viuré molts més dies així», ha assegurat.

Alba Paul també ha volgut dedicar unes boniques paraules a la seva muller un any després de casar-se. «Mai recordaré tant una cosa com aquest dia, la meva princesa radiant, sortida d'una pel•lícula, acostant-se mi... semblava un somni. Tant de bo ho tornés a viure...», ha escrit en referència al seu casament. Unes felicitacions mútues que traspuen una gran quantitat d'amor i que demostren que la seva relació va vent en popa.

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris