Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

La Mesa del Congrés suspèn els diputats presos

Es ven un luxós dúplex al costat de La Pedrera de Barcelona per 6 milions d'euros

En total són 500 metres quadrats, estructurats en dues àmplies plantes amb grans espais diàfans
La Pedrera de Barcelona | Lapedrera.com

 

La Pedrera de Gaudí és un dels edificis més famosos de Barcelona. La seva distintiva façana l'ha fet ser una construcció molt reconeguda i valorada, de fet ha estat declarada com a Bé Cultural del Patrimoni Mundial per la UNESCO. En el seu moment, es va dissenyar com un edifici de cases i, encara que sembli increïble, ara és possible tenir-hi un habitatge just al costat.

 

Possible però difícil, tot s'ha de dir. I és que el portal immobiliari 'Yaencontré' publicita un espectacular dúplex al costat de La Pedrera, però per 6 milions d'euros, un preu no assequible per tothom. La seva cèntrica ubicació i la possibilitat de tenir com a veïna d'una de les joies de Barcelona, quan a construccions es refereix, hi tenen molt a veure.

Un luxós dúplex de 500 metres quadrats al costat de La Pedrera

El cert és que, segons informa el portal immobiliari, la casa compta amb tot tipus de luxes. «El dúplex està dividit en dues àmplies plantes amb grans espais diàfans. Compta amb dos grans salons, 4 dormitoris i 4 banys, cuina office i vestidors», es descriu al portal.

 

La cuina oficce de la casa | Portal immobiliari Yaencontré

 

Un dels dormitoris del dúplex | Portal immobiliari Yaencontré

 

A més, s'afegeix que «el seu disseny és únic i altament innovador. Els acabats són de la més alta gamma amb sistema domòtic integrat. L'habitatge disposa d'àmplies i assolellades terrasses».

 

Una part d'un dels banys de la casa | Portal immobiliari Yaencontré

 

Una ubicació privilegiada

Tot això en un espai d'uns 500 metres quadrats i en una ubicació més que bona pels grans apassionats de la vida a la ciutat. Tal com s'explica a l'anunci de venda, «la ubicació és absolutament privilegiada. A la zona trobem totes les facilitats en comunicacions i transports».

 

Imatge d'una zona dels voltants de l'edifici | Portal immobiliari Yaencontré

 

A més, «es tracta del punt més cèntric en l'àmbit comercial i financer de la ciutat, compta amb les botigues de roba dels dissenyadors més reconeguts del món, oficines d'importants multinacionals i amb els habitatges més benvolguts de la ciutat».

 

Per si no n'hi hagués prou cal tenir en compte també que al costat hi ha un edifici modernista de principis del segle XX dissenyat pel famós Antoni Gaudí, un fet que li aporta encara més exclusivitat. Com s'indica a la mateixa oferta és «una peça urbanística única i irrepetible».

 

Un dels espais de pas de la casa, la unió entre la planta de sota i la de dalt | Portal immobiliari Yaencontré

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris