Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Cop dur per a Diego Matamoros: «No soc el pare de la meva filla»

Ho han confirmat les proves d'ADN
Diego Matamoros en una imatge d'arxiu | Telecinco

 

Diego Matamoros acaba de rebre un cop molt dur. Després de molts mesos lluitant en els jutjats per poder tenir els drets sobre la seva filla Adara i que es verifiqués que ell era el pare de la menor, les proves d'ADN finalment han conclòs que el fill de Kiko Matamoros no és el pare biològic de la petita, fruit de la seva relació amb Tanit Grande. «No sóc el pare de la meva filla», ha confessat en una entrevista en exclusiva per la revista 'Semana'.

La mare d'Adara ja havia avisat

El fet que fos el pare biològic era la prova que Diego necessitava per poder recuperar la seva filla després que Tanit el denunciés per presumptes maltractaments i per la qual cosa el jutjat penal de Madrid va dictar una ordre d'allunyament de 200 metres. No obstant això, aquest fet no ha estat l'únic que ha marcat la relació de Matamoros i la seva ex.

 

Anteriorment, la mare d'Adara ja va dir davant els jutjats que la menor no era filla de Diego, sinó d'algú molt famós. No obstant això, Matamoros volia seguir lluitant per poder tindre dret a estar amb ella, cosa que se li va negar per la seva ordre d'allunyament i per no portar els seus cognoms: «Mai ha tingut la llibertat d'agafar-la, portar-la a casa i gaudir d'ella», va comentar Kiko en un dels programes de 'Salvame'.

 

Diego Matamoros amb la petita Adara | Informalia

La prova definitiva

Per aquest motiu, Diego va voler presentar una reclamació dels drets de la seva filla: «La meva filla em diu 'pare' i sé que ho sóc. Legalment jo no tinc dret sobre ella perquè no porta els meus cognoms. Ja he recopilat la documentació pertinent per reclamar-ho als jutjats», deia davant l'atenta mirada del seu pare Kiko Matamoros, qui va recolzar la seva decisió.

 

Per aquest motiu, es van realitzar unes proves d'ADN que, per desgràcia per a Diego, han donat negatiu. D'aquesta manera, es confirma que Tanit Grande no mentia quan assegurava que el fill de Matamoros no era el pare de la seva filla Adara. Ara, el jove no pot amagar el seu dolor: «He viscut en una mentida».

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris