rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Troben el cadàver de Janet Jumillas

Eva Ruiz surt en defensa de Juan y Medio després de tallar-li en directe la faldilla

Ha assegurat que es stracta d'una broma entre ella i el presentador

 

El presentador Juan i Medio va ser ahir objecte de les crítiques i fins i tot es va convertir en 'trending topic', després de tallar-li el vestit a la seva companya de 'La tarde aquí y ahora', a Canal Sur.  El gest va generar una gran pluja de crítiques, fins al punt que alguns l'acusessin de ser un masclista, entre altres comentaris. Després de la gran revolada a les xarxes socials, la suposada víctima, Eva Ruiz, ha sortit en defensa del presentador, i ha intentat treure-li importància a l'assumpte, segurament per calmar els ànims dels televidents indignats. La col·laboradora ha lamentat «l'ús que alguns volen donar-li a una broma acordada entre Juan i ella». «Només recordar que el 90% del nostre equip està format per dones. Em nego a donar-li a ningú el poder de fer-me sentir víctima de res. Sóc feliç treballant al costat de Juan i Medio a qui, per cert, adoro per moltes coses, entre altres, el seu exquisit tracte amb totes les dones. Podem donar fe les meves companyes i jo», ha dit la col·laboradora. 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris