rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Edurne trencada de dolor per la mort del seu guitarrista Robertain

La cantant ha publicat una imatge amb el guitarrista amb les següents paraules: «et trobaré moltíssim a faltar amic»

 

La cantant Edurne ha rebut un duríssim cop, ja que un dels membres de la seva banda musical i gran amic ha perdut la vida. La parella de De Gea s'ha acomiadat del seu guitarrista amb un emotiu missatge a través de les xarxes socials, concretament Instagram, on l'ha recordat amb unes fotografies de tots dos damunt de l'escenari, el lloc peferit de tots dos.

La cantant li ha escrit un emotiu missatge

El missatge de la cantant comença lamentat la seva perduda: «Que injusta és la vida de vegades! Quina tristesa i quin buit deixes amic Robertain, ets de les millors persones que he conegut a la meva vida, i només els que et coneixíem de debò sabíem el meravellós i gran que eres».

Seguidament, Edurne s'ha mostrat realment devastada per la seva absència. «Que difícil serà estar damunt d'un escenari sense tenir-te al meu costat, sense els nostres riures i els nostres moments... Segueix delectant a tots aquí a dalt amb la teva guitarra, jo em quedo amb tots els records bonics, dins i fora de l'escenari, que són moltíssims», ha escrit.

Finalment, l'artista ha conclòs el seu text desitjant-li que descansi en pau i ple d'amor: «Et trobaré moltíssim a faltar amic, descansa en pau. T'estimo Rober».

Cal assenyalar que els seus seguidors no han trigat a enviar missatges d'ànim i força a la cantant, recordant fins i tot alguns dels millors moments de tots dos sobre l'escenari: «Crec que tots recordem el gran moment junts a 'Un poco de amor'. Quin pal, Edurne. Un petó gran i molts ànims».

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris