rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🥗 No et perdis cada dimecres la nova recepta pas a pas de la cuina de sempre al teu correu

El cinema Phenomena de Barcelona celebra la seva segona sessió Secret Premiere

Les sessions Secret Premier consisteixen a projectar pel·lícules secretes, on el públic no sap què mira fins als crèdits finals
La sala de cinema Phenomena recorda als cinemes d'abans. | Cedida
 

 

La sala de cinema Phenomena de Barcelona és el projecte que Nacho Cerdà va posar en marxa el desembre del 2014. Un cinema molt diferent dels convencionals que fa que la sala amb 450 butaques, i la pantalla única i enorme que té, estigui gairebé sempre plena de públic.

 

Aquest dimarts el cinema Phenomena de Barcelona va fer la seva segona sessió de 'Secret Premiere del Phenomena'. Es tracta de sessions on posen pel·lícules que el públic desconeix el seu títol per complet. «És un fenomen estrany. El públic va amb més predisposició a veure una pel·lícula que no sap quina serà que a veure'n una que sap perfectament quina serà», explica el director del cinema Phenomena, Nacho Cerdà.

 

Tal com explica 'El Periódico', les 450 butaques que té el cinema estaven ocupades a la segona sessió de 'Secret Premiere del Phenomena', una iniciativa novella, ja que només havien fet una sessió d'aquestes abans, el dia 7 de maig del 2017. 'Secret Premiere' projecta pel·lícules no estrenades a Espanya, però sí que hagin trepitjat catifa vermella en alguna part del món, i així seguint l'estil de la sala Phenomena, que a part de ser com els cinemes d'abans per la decoració, també ho és amb la programació. Una sala que combina clàssics de tota la vida, de Howard Hawks a Billy Wilder, amb grans títols dels anys setanta i vuitanta, i amb cine de gènere, d'abans i ara, cosa que fa que la sala tingui l'èxit que té.

 

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris