rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🌞 La previsió del temps cada día al teu Instagram. Segueix-nos fent clic aquí!

El Corte Inglés posa a la venda una samarreta que fa broma del feminisme

Un 'youtuber' va publicar la imatge de la samarreta al seu compte i moltes persones l'han respost

 

El Corte Inglés ha posat a la venda una samarreta de la marca Green Coast per 9,99 euros, que ha generat molta polèmica. El problema que ha dut a crear un gran malestar ha estat el missatge de la peça, que té escrita la paraula «feminist» però es ratlla «fe» per escriure a sobre «fun», creant la paraula «funminist».

L'usuari de YouTube King Jedet ha publicat al seu compte de Twitter la imatge de la samarreta que ha generat polèmica. «De debò El Corte Inglés? Ratllar FE de FEMINIST i canviar-ho per FUN? I en rosa, obvi, bé princeses. Fins ara, Mari Carmen!», va escriure Jedet acompanyant la fotografia de la samarreta amb aquest missatge. Jedet no és l'única persona que s'ha queixat de la samarreta, altres usuaris també han publicat el seu descontentament a les seves xarxes, queixant-se sobre la comercialització del feminisme per les marques o expressant la seva tristesa perquè les companyies no ajuden en la lluita feminista.

 

 

Altres usuaris no s'han mostrat sorpresos que El Corte Inglés hagi posat a la venda una samarreta amb aquest missatge, ja que els grans magatzems han estat titllats anteriorment de sexistes o d'anar en contra de l'homosexualitat. De moment, El Corte Inglés no s'ha pronunciat sobre la polèmica que s'ha generat entorn de la venda de la samarreta.

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris