URGENT

Càrregues dels Mossos a Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida

URGENT

El Passeig de Gràcia, en flames

El detall de l'empleat d'un centre comercial amb un nen amb síndrome de Down

No només va regalar una tablet a James, sinó que va tractar de consolar-lo a tot moment i es va treure diverses fotos amb ell
Foto de l'empleat amb el nen. | LynnMarie Rink

 

James, de 9 anys, pateix autisme i síndrome de Down. Encara que té molts problemes per sociabilizar amb els altres, la tablet que li va comprar la seva mare, LynnMarie, va resultar ser l'eina perfecta perquè es pugui comunicar amb més facilitat. No obstant això, durant un desafortunat accident la tablet es va trencar, per la qual cosa la seva mare va haver d'apressar-se a comprar una nova. Com informa Rolloid, l'endemà mare i fill van anar al centre comercial per fer-se amb una tableta nova, quan de sobte James va sortir corrents amb tanta mala sort que va acabar per colpejar-se contra un cristall. Llavors un empleat del centre va fer una cosa que la seva mare mai oblidarà.

 

«Alguna cosa va despertar l'interès del meu fill que sense previ avís va arrencar a córrer a tota velocitat cap a la porta, el problema és que la porta era de vidre transparent. Tota la botiga es va quedar sense alè en sentir el cop de cap de James contra el cristall» explica LynnMarie. «Mentre l'abraçava asseguda en al terra un empleat es va apropar i es va asseure al meu costat. Va preguntar si James es trobava bé i si hi havia alguna cosa que pogués fer». Després d'això, mare i fill van anar a comprar la tablet, i a l'hora de pagar el mateix empleat els va dir que «no era necessari. Havia estat parlant amb el supervisor sobre el bé que podia fer en James i van decidir regalar-li perquè sempre s'acordés d'aquest dia. L'empleat es va asseure amb James al terra de la botiga i va configurar el seu nou regal».

Comentaris