rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El director d'El Periódico, Enric Hernández, criticat durament a les xarxes socials

El conseller d'interior, Joaquim Forn, i el major dels Mossos, Josep Lluís Trapero han desmentit la informació
Portada de 'El periódico' d'avui, 31 d'agost de 2017 | 'El periódico'

 

El director d'El Periódico ha protagonitzat una gran polèmica amb els Mossos arran de la publicació d'una suposada nota amb què la CIA hauria alertat el 25 de maig del risc d'atemptat a Barcelona aquest estiu. En el document s'afirma que «informació no corroborada de veracitat desconeguda de finals de maig» apuntaven que Estat Islàmic planejava atemptar durant l'estiu en «zones turístiques molt concorregudes» de Barcelona, «especialment a la Rambla».  Immediatament, diferents personalitats s’han pronunciat per desmentir la informació publicada pel rotatiu, fins i tot, Wikileaks i el seu fundador, Julian Assange, han posat en dubte que aquesta nota sigui real. La polèmica ha arribat a un punt que el major dels Mossos, Josep Lluís Trapero, i el conseller d'interior, Joaquim Forn han comparegut en una roda de premsa on han negat aquesta informació. Davant d'aquest desmentiment, les xarxes s'han llançat a criticar durament 'El Periódico' i especialment el seu director, Enric Hernández, que ha estat qui ha firmat la notícia.

 

 

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris