rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🥗 No et perdis cada dimecres la nova recepta pas a pas de la cuina de sempre al teu correu

El nebot de Cristiano Ronaldo confirma que el jugador ha estat pare de bessons

Tot va passar en un programa portuguès, on van convidar a Katia Aveiro, la germana del futbolista, amb el seu fill de 7 anys
Cristiano Ronaldo amb el seu nebot. | Instagram

 

Els famosos intenten ser el més discrets possible respecte a la seva vida personal. Cristiano Ronaldo és un dels que més ho intenten. No obstant això, de vegades, els nens parlen massa. Segons informa 'Bekia', el nebot del futbolista ha confirmat els últims rumors sobre els dos bessons que han tornat a fer somriure el davanter. La revelació la va protagonitzar en un programa de la cadena portuguesa SIC. La direcció va facilitar a Katia Aveiro, la germana de Cristiano, que va ser convidada al costat del seu fill, uns cartells on figuraven «sí», «no» i «potser», perquè pogués respondre ràpidament a unes preguntes sobre aspectes de la seva vida i la seva família. La innocència del petit de set anys li va jugar una mala passada.

La presentadora del conegut programa va preguntar a la germana del futbolista: «S'ha vist augmentada la família? És tieta de bessons?». Katia, que ja havia vaticinat aquesta pregunta, va agafar el cartell de «potser». No obstant això, el nebot de Ronaldo, va agafar el cartell en el qual posava «sí», posant en un gran compromís a la seva progenitora. Intentant mantenir les bones formes, Katia Aveiro, avergonyida i dient-li al seu fill que «no podia jugar», va acabar dient: «No tinc res a dir que vostès ja no sàpiguen. Per una qüestió de respecte, no puc parlar pels altres. Crec que la gent ho entendrà. Si algú ha de parlar, no sóc jo».

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris