El peix de Mercadona, és el pitjor de tots segons Greenpeace

Un estudi ha valorat la política d'adquisició i etiquetatge de productes pesquers i la forma en què promocionen nous productes anunciats com a sostenibles
Imagen de arxivo de una pescadería de Mercadona | Cedida
 

Molts mitjans han donat a conèixer la qualitat dels productes de Mercadona com per exemple la cervesa Steinburg, que es troba entre les tres millors cerveses del món, però també són criticats per la mala qualitat d'altres productes. A bord del Arctic Sunirse de Greenpeace han elaborat un rànquing de supermercats que analitza la política de compra de peix de les principals grans superfícies d'Espanya. Segons logicaecológica, entre els valors que han tingut en compte es troba la política d'adquisició i etiquetatge de productes pesquers i la forma en què promocionen nous productes anunciats com a sostenibles, entre altres.
 

En aquesta línia, l'organització ecologista ha comprovat que les polítiques de compra dels supermercats a Espanya són insuficients, no es compleixen o són inexistents. D'aquesta manera, entre els millors situats es troba LIDL encara que asseguren que «necessita millorar» i en el cas del pitjor situat, Mercadona, només té tres punts de 252.

 

Rànquing:
1. Lidl 73/252 29%
2. Carrefour 52/252 21%
3. El Corte Inglés 8/252 3%
4. Eroski 7/252 3%
5. Alcampo 5/252 2%
6. Mercadona 3/252 1%