rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Mor un home atropellat pel seu propi tractor a la Segarra

'El Periódico' defineix a Gabriel Rufián com «Granuja de ERC»

El diputat no ha dubtat en compartir la seva troballa a Twitter

 

El diari 'El Periódico' ha decidit enviar un petit missatge en clau al diputat d'Esquerra Republicana, Gabriel Rufián. Ha estat ell mateix el qui ha compartit la troballa al seu compte de Twitter. A la fotografia es pot veure com, a la sopa de lletres del diari d'avui, 4 de setembre, signada per Marc Isern, es llegeix: «Granuja d'ERC» i com el mateix ha pogut deduir la resposta és «Rufián». Així doncs, el català ha decidit compartit la imatge a la xarxa fent broma: «El d'avui és fàcil, eh». La polèmica no ha trigat a sorgir i, fins i tot el seu company d'escó Joan Tardà ha volgut donar la seva opinió: «Trist i malèvol que un diari vulgui fins i tot fer mal directe al bon nom familiar de les persones».

La publicació, que s'ha fet a les 9 del matí ja acumula gairebé 2.000 retuits i 3.000 'm'agrada'. A més, entre els comentaris destaquen alguns com: «Joder això és veritat? Ho confirma la CIA?», «No hi ha ningú dins d @elperiodico que tingui criteri propi i no sigui «la voz de su amo»? Tot val per un lloc de feina?» o «Sí, perquè si fos "Granuja de El Periódico", llavors seria @Enric_Hernandez».

 

 

 

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris