El ple Barcelona, en contra d'Ada Colau i la seva manera de governar

CiU, ERC, PP i C's han votat a favor d'una proposta que reprèn Colau i la seva «política de gestos»
Imatge d'Ada Colau al ple d'avui, 28 d'octubre | CatalunyaDiari.cat

 

Ada Colau es queda sense aliats a l'Ajuntament de Barcelona. Els comuns, que governen amb el PSC, han viscut diverses crisis durant les setmanes vinents, com ara la fatídica exposició del Born, l'intent de bloqueig dels hotels a Drassanes o el fet de retirar l'aprovació de les ordenances fiscals per falta de suport. Sembla, doncs, que tots els partits de l'oposició volen un canvi i CiU ha fet el primer pas amb una proposta per reprendre Colau i la seva «política de gestos».

Els convergents creuen que el Govern de la ciutat s'ha dedicat durant tot aquest temps a «crear polèmiques» enlloc de «buscar solucions efectives als problemes de Barcelona». La proposta presentada al ple de l'Ajuntament d'aquest divendres ha estat aprovada amb el suport d'ERC, Ciutadans, PP. La CUP s'ha abstingut.

 

D'aquesta manera, després de la votació, el portaveu del grup municipal de CiU, Joaquim Forn, ha anunciat després de la votació que el seu partit iniciarà a partir d'ara converses amb els altres grups per intentar conformar una alternativa al Govern d'Ada colau. Els convergents ho veuen necessari després que el ple hagi manifestat que desaprova les actituds i la manera de governar actual.