Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Revoquen el tercer grau a Oriol Pujol

ATENCIÓ

El judici del procés finalitzarà l'11 de juny

El que podria passar si beus durant l'embaràs

La síndrome alcohòlica fetal és un problema que part de la societat desconeix

 

Adoptar un nen o nena pot ser una de les coses més boniques que et passin en la vida, encara que moltes famílies encara no estan conscienciades sobre algunes de les malalties que poden patir. Si beus durant l'embaràs, el fetus podria desenvolupar-se amb greus problemes, entre ells la síndrome alcohòlica fetal. Ja s'estan diagnosticant molts casos aquí. Molts d'aquests nens afectats tenen dificultats per integrar-se en la societat perquè molta gent desconeix el problema. La AFASAF — Associació de Famílies Afectades per la Síndrome Alcohòlica Fetal — ha engegat una campanya per sensibilitzar a la població sobre aquesta problemàtica. L'objectiu, segons afirmen, és «lluitar pel present i el futur dels nostres fills».

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris