rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🌞 La previsió del temps cada dia al teu Instagram. Segueix-nos fent clic aquí!

El Rincón de Giorgio, Auron Play, 8cho, Tri-line i Loulogio són els youtubers catalans amb més seguidors

El més seguit té més de 6 milions de subscriptors

 

El fenomen youtuber cada cop està més de moda. Catalunya no n'ha estat una excepció i youtubers catalans com El Rincón de Giorgio o AuronPlay tenen milions de seguidors. Segons 'Initec', El Rincón de Giorgio, de Manresa i gestionat per Jordi Wild, és el que té més subscriptors a Catalunya amb més de 6.500.000, i es tracta d'un canal d'entreteniment basat en videojocs, curtmetratges i paròdies humorístiques. 

 

AuronPlay, de Badalona i gestionat per Raúl Álvarez Gens, és el segon de la llista amb més de 5.500.000 de subscriptors. Aquest canal, també de vídeos còmics, es caracteritza pel seu 'haterisme' i humor crític de reaccions a altres vídeos de Youtube.

 

 

El tercer és 8cho, gestionat per Daniel García Sánchez i que fa vídeos de tops sobre temes relacionats amb anime i el Japó, o bé de fets misteriosos o curiosos.

 

El quart és Tri-Line, amb 3 milions de subscriptors. De Manresa i gestionat per Carlos García Sánchez (germà del que porta 8cho), utilitza diversos continguts de tops, i tot i que al principi pujava majoritàriament vídeos d'anime i manga, ha anat canviant.

 

 

 

Loulogio tanca aquest top-5 una mica allunyat dels altres, amb 724.000 subscriptors. De Badalona i gestionat per Isaac Sánchez González, es va fer famós gràcies a vídeos humorístics on canviava l'àudio a la imatge, com La Batamanta.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris