PREVISIÓ

Diumenge radiant: arriba el dia més aprofitable del cap de setmana

El rodatge de 'La Catedral del Mar' passa per Barcelona

L'arribada de la pesta a la ciutat o la inauguració de la catedral de Santa Maria del Mar són algunes de les escenes que s'han gravat
Una de les escenes de 'La Catedral del Mar' gravades a Barcelona | Cedida

 

Barcelona s'ha convertit en un immens plató de televisió on s'han rodat noves escenes de La Catedral del Mar durant els darrers dies. Des del dia 20 fins al 25 d'octubre, actors com Aitor Luna, Muchelle Jenner o Silvia Abascal, acompanyats de més de 400 figurants, han recorregut els carrers del barri gòtic de la capital catalana. L'arribada de la pesta a la ciutat o la inauguració de la catedral de Santa Maria del Mar després de dècades de feina són alguns dels episodis més rellevants que s'han filmat en aquest indret. El següent destí de rodatge és la demarcació de Tarragona, després d'haver gravat ja a Extremadura, Madrid, Castella-La Manxa i Castella i Lleó.

  

  

 

 

 

El rodatge de la sèrie, que és una adaptació de la novel·la La Catedral del Mar d'Ildefonso Falcones, va començar el passat 26 d'agost i està previst que duri uns cinc mesos. L'ambiciosa producció d'Atresmedia amb Diagonal TV, La Catedral del Mar A.I.E i Televisió ha tret a la llum les primeres imatges de la sèrie, ara que el rodatge ja està força avançat. Aquí en podeu veure algunes, que corresponen a uns moments del rodatge a la plaça del Rei i a la catedral de Santa Maria del Mar a Barcelona: 

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!