rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El 'sentador de madres', una crítica enginyosa a la desigualtat de gènere al Nadal

Una revista digital femenina llança aquest controvertit vídeo per estrenar el seu canal de Youtube

 

Segur que si ets mare, et podràs sentir identificada al 100% amb aquestes imatges, i és que sempre passa el mateix. Arriba el Nadal i els sopars en família i sembla que ets tu l'única que sap on està la cuina i es coneix el camí d'anada i tornada. Curiós, veritat? Una revista digital femenina anomenada Locas del coño ha decidit estrenar un canal de Youtube i de què millor manera que fent un vídeo sobre la relació d'amor-odi de les mares amb els sopars de Nadal.

 

A totes les mares els agrada envoltar-se de família i menjar bé, però tampoc tenen perquè ser elles les que ho preparin tot. Si ets d'aquestes dones que no paren, de dalt a baix, servint, revisant el forn i portant el que et demanen, has de veure aquest vídeo. El 'sentador de madres' sorgeix com a resposta a la mala conscienciació dels homes. L'aparell consisteix bàsicament en un cinturó de niló amb tancament automàtic de tres dígits amb el qual les mares es lliguen a la cadira per no haver d'aixecar-se.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris