rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El sorteig de dilluns de la Bonoloto ha deixat 82.332,03 euros per una butlleta comprada a Cerdanyola

És una butlleta premiada de Segona Categoria
Una cabina on es ven loteria | Cedida

 

La combinació guanyadora del sorteig de la Bonoloto celebrat dilluns, 28 d'agost, ha deixat 82.332,03 euros de premi per una butlleta comprada a Cerdanyola, concretament venuda al Punt de Venda 12835 de Cerdanyola del Vallès, situat al Carrer Sant Antoni, número 15. La butlleta encertant ha estat de Segona Categoria — cinc encerts més complementari —.  El resultat del sorteig ha estat el 08, 15, 27, 33, 42 i 46 sent el nombre complementari el 02 i el reintegrament el 7. La Bonoloto, que explica ja amb més de 25 anys de vida, és un dels sorteigs més populars i amb més jugadors dels regulats per Loteries i Apostes de l'Estat. Per apostar han de 6 nombres d'una taula que va des de l'1 al 49 i cada aposta val 0,5 € i han de realitzar-se almenys dues apostes perquè el bitllet sigui vàlid.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris