rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

El ‘Summer Day’ porta desenes de descomptes en botigues 'online'

Diverses empreses com Vueling, Carrefour, Casa Viva o Disney Store participen en la jornada de rebaixes a Internet, abans coneguda com a ‘eDay’
El 'Summer Day' compta amb una pàgina web que congrega tots els descomptes 'online'. | Summer Day

 

Tot i que no arriba al nivell frenètic del ‘Black Friday’, abans de l'estiu també és tradició que es celebri una jornada de rebaixes a les botigues 'online'. Es tracta del ‘Summer Day’, una jornada on desenes de comerços electrònics de tots els sectors ofereixen descomptes especials i que se celebra aquest dilluns, 12 de juny. A Espanya hi ha ja 17,5 milions de compradors 'online', amb una despesa mitjana de 75 euros per compra, fet que ha motivat la celebració d'aquesta jornada de descomptes.

Abans coneguda com l' ‘eDay’, aquesta nova jornada compta amb la participació de fins a 120 botigues de moda i complements, esports, oci i turisme, tecnologia, joguines, perfumeria i cosmètica, electrodomèstics i llar i altres sectors, arribant en alguns casos a descomptes de fins al 80%. 

 

Entre aquestes empreses hi ha Vueling, que ofereix descomptes en alguns vols, o Carrefour, que aplica rebaixes de fins a un 50% en telefonia, informàtica, imatge i jardí. Mustang també aplica descomptes del 30% en alguns productes i Casa Viva participa a la jornada amb un 20% de descompte en tot el catàleg. HP Store, Kiavi, Drim, Disney Store, Textura o FNAC són algunes de les botigues que també oferiran preus especials.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per ZARA! Participa aquí, és molt fàcil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris