URGENT

L'ATM fa marxa enrere i crea per sorpresa la T-Familiar

El Tribunal Constitucional acorda no suspendre l'ordre judicial de lliurar als fills de Juana Rivas

Els advocats de Rivas han presentat aquest matí un recurs per suspendre la sentència que obliga a la dona a lliurar als seus fills al seu marit
Juana Rivas durant una roda de premsa | Cedida

 

El Tribunal Constitucional ha rebutjat paralitzar de forma cautelar l'ordre de l'Audiència Provincial de Granada a Juana Rivas de lliurar als seus dos fills al seu pare italià i resident a Sardenya, tal com explica 'L'Español'. Cal assenyalar que els advocats de Juana Rivas han presentat aquest matí de dilluns, 31 de juliol, en el Tribunal Constitucional un recurs en el qual sol·liciten com a «mesura urgentíssima», sense escoltar ni al fiscal ni al pare, la suspensió de l'execució de la sentència de l'Audiència, que obliga a la dona a lliurar als seus fills al seu exmarit. L'exparella de Juana va ser condemnat fa vuit anys a tres mesos de presó per un delicte de maltractament a Rivas.

Cal destacar que la dona havia d'haver lliurat als seus fills dimecres passat, 26 de juliol, però va desobeir l'ordre judicial i des de llavors es troba totalment desapareguda. En la resolució duta a terme per Encarnación Roca ha desestimat la mesura cautelar demanada, entre altres motius perquè és encara prematura, ja que Rivas va interposar un recurs de cassació davant la Sala Civil del Suprem i ha anat al Tribunal Constitucional sense esperar que es resolgui.