El truc més eficaç per netejar els laterals de les finestres

Sembla molt difícil però en realitat no costa tant

Netejar el lateral d'una finestra és més fàcil del que sembla | Cedida

 

Pot ser que els vidres de les teves finestres siguin cristal·lins i lluents, i que gairebé puguis presumir d'ells, però en quin estat es troben els laterals de la finestra? Pols, fongs i insectes es troben en aquest pudorós, petit i brut espai present en cadascuna de les finestres del nostre habitatge. Malgrat la importància que té la neteja domèstica per a la nostra salut i el nostre benestar, solem oblidar buidar i higienitzar aquests laterals amb la freqüència necessària.

Quan per fi ens decidim a netejar-los, descobrim que la tasca, a causa de l’estretor i de la forma dels laterals, és molt complicada i els racons sempre queden bruts. Afortunadament existeix un truc de neteja que deixarà els nostres laterals de les finestres immaculats i en temps rècord. 

Per netejar-los fàcilment necessitarem vinagre blanc, bicarbonat de sodi, bastonets de cotó i un raspall de dents vell. En primer lloc desmuntarem les nostres finestres i fins i tot les mosquiteres. Tot seguit polvoritzarem el lateral amb bicarbonat en pols, especialment a les cantonades. Després hi afegirem una mica de vinagre i deixarem que la reacció efervescent arrenqui la brutícia.

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!

Amb un bastonet de cotó pressionarem el cantó del lateral per desprendre la brutícia que encara hagi quedat atrapada. Després afegirem una gran quantitat d'aigua i el lateral quedarà net sense esforç. Aquí pots veure la diferència entre un lateral tractat i un de brut. Usant el raspall de dents podràs rematar les cantonades si és necessari. I llest! D'aquesta forma tan senzilla i econòmica mantindrem netes nostres finestres sense danyar el medi ambient.