rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El truc més eficaç per netejar els laterals de les finestres

Sembla molt difícil però en realitat no costa tant

Netejar el lateral d'una finestra és més fàcil del que sembla | Cedida

 

Pot ser que els vidres de les teves finestres siguin cristal·lins i lluents, i que gairebé puguis presumir d'ells, però en quin estat es troben els laterals de la finestra? Pols, fongs i insectes es troben en aquest pudorós, petit i brut espai present en cadascuna de les finestres del nostre habitatge. Malgrat la importància que té la neteja domèstica per a la nostra salut i el nostre benestar, solem oblidar buidar i higienitzar aquests laterals amb la freqüència necessària.

Quan per fi ens decidim a netejar-los, descobrim que la tasca, a causa de l’estretor i de la forma dels laterals, és molt complicada i els racons sempre queden bruts. Afortunadament existeix un truc de neteja que deixarà els nostres laterals de les finestres immaculats i en temps rècord. 

Per netejar-los fàcilment necessitarem vinagre blanc, bicarbonat de sodi, bastonets de cotó i un raspall de dents vell. En primer lloc desmuntarem les nostres finestres i fins i tot les mosquiteres. Tot seguit polvoritzarem el lateral amb bicarbonat en pols, especialment a les cantonades. Després hi afegirem una mica de vinagre i deixarem que la reacció efervescent arrenqui la brutícia.

Amb un bastonet de cotó pressionarem el cantó del lateral per desprendre la brutícia que encara hagi quedat atrapada. Després afegirem una gran quantitat d'aigua i el lateral quedarà net sense esforç. Aquí pots veure la diferència entre un lateral tractat i un de brut. Usant el raspall de dents podràs rematar les cantonades si és necessari. I llest! D'aquesta forma tan senzilla i econòmica mantindrem netes nostres finestres sense danyar el medi ambient.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per ZARA! Participa aquí, és molt fàcil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris