El truc per saber si la roba és de bona qualitat

La roba barata no dura molt de temps
Imatge d'arxiu. | Proper Cloth

 

Grans superfícies com Primark han triomfat per vendre roba molt barata. Tot i així, normalment aquesta roba no sol durar molt temps i no resisteix bé als rentats. Avui us portem un truc molt senzill per determinar que el teixit sigui de qualitat. El Confidencial ho ha separat en dos simples passos:

- Prémer i deixar anar. Has d'agafar un tros de tela i arrugar-ho durant uns segons dins el puny. Després d'això, solta-ho i observa la reacció, si és un bon teixit, tornarà al seu estat original. Si la tela té arrugues, es tracta d'un teixit de mala qualitat.

 

- Estirar i deixar anar. Estira suaument amb les dues mans la peça i, al cap d'uns segons, solta-la. Com en l'anterior pas, els bons teixits tornen al seu estat natural, les dolentes, no.

D'altra banda, el Confidencial afirma que hi ha diversos factors que també us indicaran que la peça és de bona qualitat.

 

- Té poques cremalleres. Són barates de produir, però s'espatllen fàcilment. Els experts recomanen comprovar sempre que es tanquin i s'obrin bé abans de comprar la peça.

 

- No té fils solts. S'ha d'inspeccionar bé que la peça tingui les costures ben acabades.

 

- Té poc percentatge de fibres sintètiques. Els teixits naturals sempre són els millors. Tot i així, els sintètics són més barats i més còmodes.

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!

 

- Té un bon gruix. Si la tela és gruixuda, tindrà més resistència que els teixits transparents i fins.