rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El turisme català assoleix un 90% d'ocupació al mes d'agost

La Costa Daurada ha registrat únicament un 1% de cancel·lacions després dels atemptats de Barcelona i Cambrils
Imatge de la platja de Llevant de Salou aquest estiu del 2017 | CatalunyaDiari.cat

 

Tot i els últims atemptats gihadistes que van tenir lloc el 17 d’agost a Barcelona i Cambrils, el sector turístic de la costa catalana no s’ha vist extremadament afectat. Segons algunes fonts del sector, els hotels de la Costa Daurada només han registrat un 1% de cancel·lacions de les reserves fetes durant aquests mesos d’estiu. D’aquesta manera, s’ha aconseguit acabar la temporada estiuenca amb una xifra rècord que marca l’ocupació en un 90% aquest mes d’agost. A més, també es preveu que aquest elevat percentatge es mantingui durant el setembre. Així doncs, el territori català s’ha convertit en la principal destinació espanyola a l'haver estat escollit per un de cada quatre turistes estrangers que han visitat l’Estat espanyol. D’altra banda, el sector turístic també ha celebrat que els preus s’hagin mantingut tot i la petita davallada de l’1%.

El gerent de la Unió d’Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre (UHTCB), Martí Sebrià, ha explicat que aquest creixement del turisme va començar a mitjans d’abril pel que fa a la costa litoral del Baix Empordà. El principal motiu van ser les eleccions franceses, ja que la majoria de clients de la zona procedeixen de França. Aquesta tendència a l’alça es va mantenir fins a arribar al 100% al juliol i al 90% aquests últims dies d’agost. A Lleida, va haver de penjar-se el cartell de complet en diverses ocasions en càmpings dels Pirineus. I és que el gust per entorns rurals i tranquils no para de créixer. De fet, aquest juliol, aquest tipus de turisme va arribar a registrar fins a 180.000 pernoctacions per tot Catalunya.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris