rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🥗 No et perdis cada dimecres la nova recepta pas a pas de la cuina de sempre al teu correu

El turisme de borratxera s'instal·la en les zones residencials de Palma

Una mare ha denunciat que el seu fill es va despertar espantat després de sentir els crits d'una dona mantenint relacions al carrer

 

Una veïna del barri de Santa Catalina, a Palma, ha denunciat la situació que estan vivint ella i els seus veïns  al diari local 'Crónica Balear'. La dona ha volgut donar a conèixer el «turisme de borratxera» que està afectant el seu dia a dia. Durant la nit, i especialment els caps de setmana, molts d'aquests turistes envaeixen els carrers del barri i prenen drogues, s'emborratxen, orinen a les parets i fins i tot mantenen relacions sexuals en públic. De fet, diumenge passat, la dona ha explicat que el seu fill es va despertar de matinada mort de por perquè havia sentit crits.

«Vaig sortir per la porta a mirar què passava, i vaig veure una noia rossa amb un noi mantenint relacions sexuals a plena llum del dia al costat d'un cotxe. Passava gent mirant pel costat i la noia cridava com una boja. Llavors vaig començar a cridar dient que això no podia passar, que els denunciaria», va explicar la dona al mitjà, que a més va afegir que va estar a punt d'enfrontar-se a ells: «La noia va fer la intenció de vindre cap a mi de forma agressiva perquè no li fes fotos, però després se'n van anar corrents. El noi no es va immutar, estava d'esquena».

 

Aquest no és l'únic incident amb què els veïns s'han hagut de trobar habitualment. En més d'una ocasió s'han creuat amb persones embriagades i han denunciat que «això ja sembla Magaluf». El barri de Santa Catalina, conegut per ser un lloc tranquil on resideixen moltes famílies, ha arribat al límit i s'ha convertit en un lloc de pas on els problemes pels efectes de les drogues i l'alcohol són els protagonistes. «Tornes tranquil·lament a casa amb la teva família per anar a sopar o anar al cinema i veus noies borratxes amb les sabates a la mà que cauen a terra. El meu fill no ha de veure això», es lamenten.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris