Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

La Mesa del Congrés suspèn els diputats presos

Elena Furiase i Ana de Armas incendien les xarxes amb el posat en biquini del seu retrobament

Les actrius han revolucionat als seus fans compartint diverses imatges i un divertit ball juntes als Estats Units

 

Elena Furiase ha decidit provar sort a Hollywood i sense dubtar-ho un segon, ha creuat l'oceà i ha posat rumb als Estats Units. «Me'n vaig a Los Angeles a l'estrena de Blade Runner amb la meva amiga Ana i després a parlar unes cosetes allí amb un representant», explicava la jove durant l'estrena de la pel·lícula 'La llamada'. Així, la filla de Lolita ha fet les maletes i s'ha retrobat amb Ana de Armas, al costat de qui està gaudint d'uns dies de diversió i d'oci abans de posar-se al 100% amb el treball. Així, les dues han aprofitat per a posar-se al dia prenent el sol i per a passar-s'ho en gran ballant, moments que han compartit amb els seus seguidors a través de les xarxes i que han causat autèntic furor.

 

Actualment, Ana de Armas es troba immersa en la promoció de la seva nova pel·lícula, 'Blade Runner 2049', on té un paper principal. D'altra banda, durant l'estiu va estar a Nova York rodant la pel·lícula 'Three Seconds', per la qual cosa no seria d'estranyar que s'hagi proposat ajudar a la seva amiga i donar-li un impuls a la seva carrera portant-la a totes les festes i donant-la a conèixer entre les seves amistats. I és que per desgràcia, aquí a Espanya, Elena no estava tenint massa èxit: «La meva filla fa molts càstings, però la truquen poc», va confessar recentment la seva mare a 'Lolita tiene un plan'.

 

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris