rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Elena Furiase perd pes i presumeix de figura a les xarxes socials

L'actriu ha deixat a tots els seus seguidors realment sorpresos amb el seu nou aspecte

 

  1. Elena Furiase ha deixat molt impressionats tots els seus seguidors després d'una de les seves últimes publicacions a les xarxes socials, concretament en el seu perfil oficial d'Instagram, tal com revela la revista ‘Semana’. L'actriu s'ha fotografiat al costat d'una amiga mentre les dues estan davant del mirall i Elena és l'encarregada de fer la fotografia. La filla de Lolita portava un bonic top negre paraula d'honor i uns texans ajustats del mateix color. Al costat de la imatge, ha publicat la següent frase: «No pot faltar la nostra foto al mirall…».

 

La imatge no ha passat desapercebuda, ja que Elena presenta una notable pèrdua de pes, sobretot a la cara, si comparem el seu físic amb el d'abans de l'estiu. Cal assenyalar que durant les seves vacances en la platja, Elena va ser fotografiada en biquini presumint d'una figura espectacular. En un dels actes que va acudir a l'estiu l'actriu, se li va preguntar sobre la seva pèrdua de pes. Elena va confessar que estava cuidant molt la seva forma de menjar, però que no estava realitzant una dieta estricta ni res per l'estil. Segons va revelar la jove, el secret és saber què menjar i les propietats dels aliments, per poder controlar les calories i els greixos.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris