rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Elena València, el nou interès amorós de Feliciano López

La jove és molt atractiva i una gran apassionada de l'esport

 

Elena València podria ser el nou interès amorós de Feliciano López | Instagram

 

Com informa 'Lecturas', sembla que Feliciano López té una nova il·lusió romàntica: una jove morena, molt alta i atractiva anomenada Elena València. Sense vinculació natural amb el món dels mitjans i de la comunicació, València va aconseguir aparèixer eventualment en el programa d'Ana Rosa i captar l'atenció de molts, sobretot gràcies al fet que Miguel Ángel Nicolás, especialitzat en moda, la va utilitzar com a model de les últimes tendències del món de la moda.

Si ella i Feliciano són o no parella és una qüestió que encara no està clara, però, es coneix que València ja havia tingut interès amb esportistes, de fet, va estar a punt de casar-se amb un. No obstant això, Beatriz Cortázar ha desmentit que siguin parella i ha subratllat que només són bons amics. De fet tots dos han estat vists anant al cinema, encara que no semblava haver-hi aquesta pulsió romàntica que alguns comenten.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris