rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Elisenda Paluzie és escollida presidenta de l'ANC

Va guanyar les darreres eleccions als llocs del Secretariat Nacional
Elisenda Paluzie, nova presidenta de l'ANC. | CatalunyaDiari.cat

 

Elisenda  Paluzie, qui va ser la més votada en les recents eleccions internes de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha estat escollida com a màxim càrrec de l'entitat. D'aquesta manera, Paluzie substitueix Jordi Sànchez, a la presó des del passat mes d'octubre. Paluzie és professora d'Economia de la Universitat de Barcelona (UB). De moment es desconeix quin serà el seu equip més proper, ja que encara estan reunits a Sant Cugat del Vallès.

 

En total la nova presidenta va assolir gairebé 2.000 vots entre els associats de l'Assemblea. En els darrers dies, un cop passats els comicis, va reconèixer la seva voluntat de liderar-la, això sí, no s'ha sabut fins aquest dissabte a les 15 hores la decisió final. Queden per definir els càrrecs de vice-presidència i de secretaria.

 

Imatge d'arxiu de Jordi Sànchez | CatalunyaDiari.cat

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris