Els 13 usos alternatius del Vick VapoRub que no coneixes

Tots recordem aquest producte de quan érem petits

El Vick VapoRub tiene muchas aplicaciones posibles. Foto: Cedida.

 

 

Tothom que llegeixi aquest article coneixerà el Vick VapoRub, un dels millors productes per ajudar-nos a respirar quan sofrim una forta congestió. Sobretot quan recordem la nostra infància, quan els nostres pares ens ho posaven al pit per poder dormir bé. Ara bé, tal com explica Alberto Díaz al portal La Voz del Muro, hi ha altres aplicacions que la gent desconeix que ens ajudaran a aprofitar encara més aquest producte. Les repassem:

 

 

1. Alleuja el mal de cap: Posa-te'n al front i veuràs com el mentol alleuja la pressió2. Alleuja refredats: Més enllà del pit o el coll, alguns experts asseguren que on és molt més eficaç és als peus.

3. Evita que les mascotes es pixin a casa: Els animals són reticents a l'olor del producte, de manera que si ho posem en zones que els animals utilitzin de bany, ho deixaran de fer. Ara bé, consulta abans amb un especialista si la vostra mascota té algun tipus d'al·lèrgia.4. Elimina estries: Conté olis naturals i mentol, de manera que permet dissimular i eliminar estries.5. Evita els insectes: És la millor alternativa contra els aerosols i els repel·lents químics. Aplica-ho a la zona de cos lliure de roba i veuràs com no piquen.6. Alleuja el dolor muscular: Ajuda a la relaxació dels teixits musculars gràcies al mentol.7. Un bon aliat contra l'acne: Funciona bastant bé. Ho apliqueu durant la nit i veureu com la pell està millor l'endemà.8. Eradica els fongs de les ungles: Una mica de VapoRub a les ungles i deixa que aquest actuï deixant el peu a l'aire lliure. Ja veuràs com el fong va desapareixent.9. Evita que els gats esgarrapin on no toca: Igual que amb l'orina.10. Alleuja el dolor d'oïda: Aplica-ho en una bola de cotó i col·loca-ho a l'inici del canal auditiu durant un parell d'hores.11. Elimina paparres de la pell: Les paparres odien l'olor que desprèn el producte. Si us mossega, apliqueu el producte immediatament. Després, cap al metge.12. Elimina problemes als talons: Poseu l'ungüent a la zona i tapeu els peus amb un mitjó. L'endemà ja estareu millor.13. Fora morats: Si teniu alguna contusió, apliqueu el VapoRub i el blau desapareixerà abans.

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!