Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Els autobusos de Girona y Barcelona figuren entre els tres més cars del país, només per darrere Madrid

El preu de la T-10, es 0,28 euros superior a la mitja de l’estat

 

Un dels molts autocars públics de Barcelona. | TMB.

 

Segons recull ‘El Diari de Girona’, un nou estudi realitzat per Facua-Consumidors en Acció ha investigat les diferencies en el cost dels sistemes de transport públic de Girona en comparació amb les grans capitals de l’Estat. Més específicament ha estudiat el preu dels tiquets i serveis d’autobús d’aquestes tres ciutats, per tal d’esbrinar les diferències entre les tarifes. En el preu de la T-10, calculant el cost individual de cada viatja, es descobreix que Girona es la segona més cara d’Espanya, després de Madrid: el cost de cada transport és respectivament de 1,07 i d'1,83 euros.

 

No obstant això, en fer la comparativa entre la resta de ciutats espanyoles apareix una mitjana de 0,28 euros inferior, implicant que els gironins paguen més que altres ciutats de l’Estat. Quant a Barcelona, el cost el posiciona en el tercer lloc amb un euro just. Per si semblava poc, Girona també és la tercera, per sota de Madrid y Barcelona, en el cost de l’abonament mensual. La mitjana estatal és de 37,97, però a Girona té un cost de 46,15 euros, a Barcelona 52,75, i a Madrid 54,60. En els bitllets senzills la diferència no és tan evident en el cas de Girona que conserva un preu comú d’1,40 euros, no obstant això, Barcelona és la ciutat amb el preu més car: en concret, 2,15 euros per un únic transport.
 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris