Els cinc millors productes de marca blanca de Lidl

L'OCU els recomana per la seva relació qualitat-preu

Els supermercats Lidl són famosos per les marques blanques amb les quals treballen. Molts dels seus productes estan qualificats de ser els millors en les llistes de l'OCU per la seva relació qualitat-preu. I no solament això perquè també la gent parla d'ells en els blogs i fòrums perquè es provin, a més de destacar el seu baix preu en comparació de grans marques. Alguns estan provats verídicament, uns altres fins i tot s'esgoten al cap de poques hores de sortir a la venda, com és el cas de la crema antiarrugues Cent Q10. Encara que és clar que per a gustos els colors, val la pena provar-los. A continuació us expliquem quins són els cinc millors.

 

La xocolata Fin Carré | Cedida

 

Xocolata Fin Carré

 

Tots els que la tasten, repeteixen. I si pot fer que uns altres ho mengin, millor. Les xocolates d'aquesta marca blanca que comercialitza Lidl estan molt bons, comprovat de primera mà.

 

La xocolata alemanya és molt famosa per la seva gran qualitat i aquesta marca en concret el ven a molt baix preu. Una tauleta de xocolata amb llet o blanc costa només 0,39 euros i la de xocolata negra 0,49. Tenen una gran gamma d'assortiments, que van des dels normals fins als quals porten avellanes, cruixents, amb caramel o per a cobertura que són una mica més cares. L'única cosa dolenta és que són una mica més petites que les de les altres marques, però els ingredients són pràcticament els mateixos i el sabor es pot assemblar al de Nestlé.

Els rotl rollitos de primavera | Cedida

 

Rotllos de primavera

Són ideals per solucionar un sopar ràpid, encara que no cal abusar molt d'ells perquè són precuinats. Només cal fregir-los amb oli i servir amb la salsa agredolça que porten. Són bastant grans, per la qual cosa un per persona seria ideal, sempre que ho acompanyem amb alguna amanida o complement. La marca que els fabrica per Lidl, Xef Select, té fama d'estar molt bona i d'incloure els ingredients de la recepta oriental que més agrada als consumidors d'aquest tipus de producte. Una caixa de 280 grams costa 1,99 euros.

 

El Choco Nussa | Cedida

 

Xoco Nussa


És la Nutella de marca blanca del Lidl i és consumida per nens i grans, que la compren per berenar o per donar-se un capritx de tant en tant. Està fabricada sense cap tipus de conservant, ni additius, ni colorants, un punt molt positiu, per la qual cosa es podria qualificar aquest producte de 'sa' dins del que cap, sense oblidar que l'ingredient estrella és el sucre. Moltes persones en els fòrums d'internet la qualifiquen de la 'altra Nutella', només que més barata: 2,49 euros.

 

Láctics Milbona | Cedida

 

Làctics Milbona 

 

La marca Milbona és una de les més aplaudides d'aquesta cadena de supermercats. Està especialitzada sobretot en productes làctics i gairebé tots són recomanats per aquells que els consumeixen. La gran gamma que existeix de iogurts és molt àmplia, a més de tenir alguns que estan boníssims i que no ofereixen altres marques. Els flams 'light' i de diferents sabors són molt aplaudits pel gran sabor que tenen, a més de tenir un assortiment variat.

 

També els brics de llet són molt bons i barats, costant, per exemple, el de descremada amb calci 0,72 euros. Compten amb la garantia d'estar fabricades per Llet Celta. També la llet Omega 3 és molt recomanada pel seu sabor i ingredients.

 

Las magdalenes La Cestera | Cedida

 

Magdalenes La Cestera

Molts amants d'aquest tipus de brioixeria reconeixerien a l'instant un sabor d'un altre perquè hi ha moltes marques que les embenis de tots els tipus i gairebé cap sap igual. Encara que sembli mentida aquestes del Lidl estan boníssimes, comprovat, i el seu sabor és molt semblat al d'altres grans marques. Tots els productes de la Cestera es fabriquen a Espanya pel Grup Dulcesol, tenen molt bona fama i, sens dubte, les magdalenes mereixen molt la pena per a un bon desdejuni ric o un berenar pels més petits.