rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🥗 No et perdis cada dimecres la nova recepta pas a pas de la cuina de sempre al teu correu

Els coristes de l'Escolania de Montserrat ofereixen un concert gratuït a la catedral de Sant Patrici a Nova York

El cor té previst fer un segon concert a la ciutat avui, 30 de juny, a l'illa de Manhattan
El cor va oferir a la catedral de Sant Patrici ahir, 29 de juny, un dels dos concerts gratuïts que donarà a Nova York. | Escolania de Montserrat

 

Els joves coristes de l'Escolania de Montserrat estan de gira pels Estats Units. Ahir, 29 de juny, van oferir un concert a la catedral de Sant Patrici de Nova York. El cor va interpretar onze peces de música litúrgica dirigides per Llorenç Castelló. En elles van incloure l'oració que Pau Casals va compondre en homenatge a la Mare de Déu de Montserrat. Segons informa el diari 'Ara', nombrosos turistes, ciutadans i familiars van assistir per presenciar les increïbles veus dels 39 dels 50 nens que habitualment integren el grup. Castelló assegura que el que diferencia l'Escolania de Montserrat d'altres cors és que les veus dels nois tenen «una sonoritat molt especial que no es troba normalment en un cor de nens».

També va anunciar que, a banda del repertori ja conegut durant la gira, també inclouran temes populars. Durant dues setmanes, els joves integrants d'entre 9 i 14 anys actuaran en diferents punts dels Estats Units amb l'objectiu de difondre un missatge de pau i prosperitat. Joan, un dels coristes, de 12 anys i de Montmajor, afirma que haver cantat a la catedral de Sant Patrici ha sigut «una experiència molt maca perquè la catedral és un lloc molt emblemàtic». Cal recordar, que l'escolania oferirà un segon concert gratuït a Nova York, que està programat per avui, 30 de juny, als claustres medievals que el Museu Metropolità d'Art té al nord de l'illa de Manhattan.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris