Els detalls del casament de Blanca Moreno, la filla gran de Nieves Herrero

Blanca i Elu Moreno s'han casat a l'església de Santa Bàrbara aquest dissabte, 29 de juliol
Els nuvis en sortir de l'altar | cedida

 

Blanca, la filla gran de la periodista Nieves Moreno, s'ha casat amb Elu Moreno a l'església de Santa Bàrbara de Madrid aquest dissabte, 29 de juliol. Després de la cerimònia els convidats van anar a l'antic convent de Boadilla per fer la celebració. Els joves es van encarregar que tot sortís perfecte i van tenir cura de tots els detalls. Van ser unes noces molt ben organitzades amb còctels, un esmorzar i un ball fins passada la mitjanit, tal com recull 'Vanitatis'.

Tots dos es van conèixer estudiant alemany a Londres. Com que compartien el mateix cognom, Moreno, es van asseure junts durant el curs i va ser així com va sorgir l'amor. Un amor que es va consolidar a l'altar sota la mirada emocionada de Nieves, que no va poder contenir les llàgrimes quan va rebre el ram de la seva filla. El pare, Ángel Moreno, creador del programa 'Tómbola', tampoc no es va perdre ni un segon del dia més important de la seva nena, a qui la va acompanyar en múltiples ocasions durant els seus campionats internacionals de genet portant-la del braç fins a l'altar.

 

El vestit de la núvia el va dissenyar Alejandro de Miguel, d'alta costura i toledà de naixement, que va crear un vestit en crepè de seda molt bonic. També es va encarregar del de la mare del nuvi, de color aiguamarina, del de Nieves Herrero en vermell Valentino i del d'Ana, la germana petita de la núvia, de color de corall. La música va ser a càrrec d'un grup compost per quatre joves alemanys amics de la parella, a qui van conèixer un dia a Berlín quan tocaven al carrer i amb els que van crear forts vincles. Els nois van estar tocant les cançons preferides de la parella com a regal de noces.

 

Nieves Herrero i la seva filla petita, ambdues amb un vestit dissenyat per Alejandro de Miguel | Cedida

 
Blanca acompanyada del seu pare Ángel Moreno | Cedida

 

Grup de música que va amenitzar la festa, amics dels nuvis | Cedida

Aquests, però, no van ser els únics amics que van assistir a aquest esdeveniment tan especial. Els companys del despatx d'advocats de Blanca, Cuatro Casas, van acompanyar la jove en aquest dia inoblidable; i els companys de feina d'Elu, arquitecte de professió, i els components dels dos grups musicals on toca, de rock i de country, tampoc no es van voler perdre ni un minut d'aquest fantàstic esdeveniment. També van poder gaudir d'un menú de qualitat, una perfecta combinació de cuina moderna i tradicional.

 

Els plats escollits van ser un tàrtar de 'kumato' i tonyina vermella amb salmorejo lleuger, bacallà i llagostí amb amanida de temporada, rellom de bou amb flam de patata i poma caramel·litzada, pastís àrab amb fruits vermells amb una salsa de crema de vainilla i els capritxos del convent, i el pastís de noces va ser un regal de l'amiga de Blanca, Paula Babiano, antiga companya de professió que va deixar l'advocacia per dedicar-se a la rebosteria. Molt ben posicionada en el sector de la restauració sota la firma Balbisiana.

 

Macarena Pazos Fernandez-Shaw i Olga van estar retocant les convidades en un 'beauty corner' que la núvia va posar a la disposició de qui volgués per passar per les mans i sentir els consells de les famoses estilistes. Els nuvis van regalar una invitació per al saló de bellesa que tenen al carrer d'Ortega y Gasset de Madrid a tots els que van anar al casament.

 

Nuvis acompanyats dels seus amics i familiars | Cedida