CatalunyaDiari.cat

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Temps encara tranquil però amb alguns canvis ja aquest dimecres

ATENCIÓ

Detenen un jove per les protestes de l’1-O al Parlament

Els directius de Pronovias anuncien el seu divorci

Alberto Palatchi i Susana Gallardo, acaben amb una relació de trenta anys
Susana Gallardo i Alberto Palatchi abans de divorciar-se | Cedida

 

Alberto Palatchi, president de Pronovias, i Susana Gallardo, vicepresidenta de la companyia, anuncien el seu divorci després de tres dècades de casats i amb tres fills en comú, Alberto, Marta i Gabriela. Malgrat semblar un dels matrimonis més sòlids del món empresarial i social espanyol, la parella dóna per finalitzada la seva unió, sense que les qüestions econòmiques entorpeixin el divorci, segons confirma Vanitatis. Ni Gallardo ni l'equip de comunicació de Pronovias s'han pronunciat sobre el tema però fonts pròximes als protagonistes asseguren que «mantenen una bona relació i el divorci no compromet per res la bona marxa de Pronovias i la seva expansió nacional i internacional».

La divisió patrimonial tampoc està sent complicada, cosa que hagués pogut passar tenint en compte que Alberto Palatchi és un dels homes més rics d'Espanya. Gallardo es quedarà la casa d'estiu que tenen a Menorca i un pis a Barcelona, on ja s'hi ha instal·lat, mentre que Palatchi continuarà vivint al domicili familiar. El repartiment de la resta de béns ha estat igual d'equitatiu. Les fonts consultades apunten que va ser Gallardo qui va prendre la decisió de posar punt final al matrimoni, quan la filla petita va abandonar la casa familiar per casar-se el passat mes de juliol.

❗Notícia en ampliació. La redacció de CatalunyaDiari.cat està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.cat, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.