rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

NOVETAT

🥗 No et perdis cada dimecres la nova recepta pas a pas de la cuina de sempre al teu correu

Els experts determinen a quina hora és millor dutxar-se

En funció de la nostra feina, ens serà més beneficiós fer-ho durant el dia o durant la nit
Els experts determinen a quina hora és millor dutxar-se | cedida

 

Els humans som animals de costums, però no tots en tenim sempre les mateixes. Hi ha moltes persones que prefereixen, o necessiten, donar-se una dutxa a primera hora del matí, mentre que unes altres opten per fer-ho a la nit, poc abans de marxar a dormir. Ara, experts de la Universitat de Harvard han conclòs que totes dues opcions poden ser beneficioses per a la nostra salut, encara que dependrà del nostre tipus de feina i del nostre estat d'ànim.

A l'estudi, recollit per The Independent, expliquen que la dutxa matutina és perfecta per activar el nostre sistema i mantenir-nos en alerta. Shelley Carson, una de les autores de l'estudi, afirma que dutxar-se al matí és especialment beneficiós en cas que la nostra feina tingui una alta càrrega d'estrès o ens exigeixi qualitats com la creativitat.

 

En canvi, la dutxa nocturna és millor per a aquells que tenen problemes per desconnectar de la feina o que pateixen algun tipus d'insomni, ja que regula la temperatura corporal. A més, els dermatòlegs també aposten per la dutxa a la nit perquè ajuda a eliminar les toxines que la pell recull durant el dia. Per tot això, alguns experts recomanen combinar la nostra higiene corporal a tots dos moments del dia depenent de la càrrega de feina o l'estat d'ànim en què ens trobem.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris