Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Els greus problemes se li acumulen a la reina Sofia

La reina intenta superar totes les polèmiques sense fer perillar el protocol en cap moment
La reina Sofia està passant pel seu pitjor moment.| GTRES

 

La reina Sofia està passant pel seu pitjor moment. Als enregistraments del rei on se li pot escoltar parlant de Marta Gayá, cal sumar-li altres preocupacions que fan que les seves persones més pròximes pateixin per si pot tornar a necessitar tractament psicològic com va passar anys enrere, així ho va revelar Antonio Bouza durant la promoció del seu llibre. A la reina se li acumulen les preocupacions, una darrere de l'altra, segons explica 'EsDiario'.

Un dels seus majors problemes és la salut del seu germà Constantino, que ha aparegut bastant desmillorat en les últimes ocasions. Durant el passat Nadal, se'l va veure en molt baixa forma. Un vincle molt fort és el que uneix a la sobirana amb el seu germà, i el fet de veure que no està en el seu millor moment, li causa gran dolor. A aquest problema, cal sumar-li a la seva filla Cristina. La reina entén que el cas Nóos va obligar al fet que la seva filla fos apartada de les seves obligacions com a membre de la casa reial. No obstant això, no comprèn per què se l'aparta també a l'àmbit familiar, on tampoc hi ha lloc per a ella. Per més que ho ha intentat, no ha aconseguit que el rei Felip cedeixi i que la seva germana torni a ser una més de la família a les celebracions de Nadal, aniversari o estiuejos a Palma.

 

Però els seus problemes no acaben aquí, ja que, un dels papers que més gratifica a la reina és ser àvia. Ha exercit sense problema amb els fills de Cristina i Elena. No obstant això, més complicat és el cas de les infantes Leonor i Sofia, ja que, Letizia dóna preferència a la seva mare en aquest aspecte. La mare de Letizia, Paloma Rocasolano, visita a les seves netes diverses tardes a la setmana i gaudeix d'elles. A més, les nenes queden a càrrec seu sempre que els seus pares han de viatjar. Després de tots aquests problemes, la reina Sofia contínua callada i aguantant la situació com pot.

Comentaris