Els siamesos units pel cap es recuperen favorablement després de l'operació

Els bebès ja han obert els ulls i un d'ells ha començat a moure el braç esquerre
La mare dels bebès va publicar diverses fotografies en Facebook per informar del seu estat després de l'operació. | cedida
 

Els siamesos units pel cap que van ser operats la setmana passada han obert per primera vegada els ulls. Segons el mig britànic Daily Mail l'operació per separar-los va durar 27 hores i els nadons encara s'estan recuperant a l'hospital Bronx Montefiore de Nova York, encara que ja han començat a mostrar símptomes de recuperació.

El petit Jadon mostra un estat estable després de la cirurgia i la seva recuperació està sent més ràpida que la del seu germà. Concretament, el bebè ha pogut obrir ja els ulls i a més ha mogut el seu braç esquerre i ha somrigut lleument. Els metges ja treballen perquè mogui la seva cama esquerra, però confien en la seva recuperació.La recuperació de l'Anias, l'altre nadó operat, està sent més lenta que la del seu germà i ara per ara només ha estat capaç d'obrir els seus ulls parcialment. El seu ritme cardíac ha arribat a desplomar-se ja que els nens compartien més vasos sanguinis dels previstos, fet que va complicar l'operació. L'Anias encara no ha aconseguit moure's a causa de l'anestèsia, però els metges confien que aviat els bebès puguin tombar-se en un mateix llit.

La mare dels petits va publicar unes fotografies dels bebès a Facebook després de la seva operació encara que al principi no era partidària de fer-ho públic. Va canviar d'opinió per ressaltar el treball dels metges, els quals considera «els veritables herois d'aquesta història, les persones que han posat hores, dies i mesos perquè tot sortís amb èxit avui».