rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Els tres moviments de defensa personal que tots els pares haurien d'ensenyar als seus fills

Un professor d'arts marcials els mostra pas a pas en un vídeo

 

El professor d'arts marcials Matt Fiddes ha revelat en un vídeo els tres moviments que tots els pares haurien d'ensenyar als seus fills per poder defensar-se quan sigui necessari. Fiddes, també explica que en les situacions d'emergència els menors —igual que els adults— haurien d'evitar cridar «ajuda» i una alternativa podria ser optar per la paraula «foc», per així captar major atenció de les persones presents en l'escena.

 

El primer moviment ha d'emprar-se si l'atacant ha agafat el nen del braç. Llavors, ell ha de fer força cap avall per la part més estreta del seu braç. El segon moviment cal posar-lo en pràctica si l'atacant s'acosta massa al nen i l'agafa per les espatlles. La salvació pot ser cosa de pocs segons i el que ha de fer el nen és pegar-li una forta puntada a la zona de l'engonal, per després copejar els braços de l'atacant amb els punys i lliurar-se'n d'ell.

 

Finalment, si l'agressor atrapa el nen per darrere el que aconsella Matt és que li trepitgi fort el peu i s'ajupi per sortir fora dels seus braços. Una vegada fora, el menor haurà d'empènyer l'home per darrere i començar a córrer cap a la direcció contrària. Tal com mostren aquestes imatges, els tres exercicis són molt senzills i poden convertir-se en una eina de gran utilitat per evitar situacions desagradables.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per ZARA! Participa aquí, és molt fàcil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris