Els veïns de David Bustamante i Paula Echevarría, al corrent de la seva evident separació

Asseguren que fa dos mesos l'actriu li va donar un ultimàtum i que feia temps que no se'ls veia junts per la zona
Paula Echevarría i David Bustamante | Cedida

 

David Bustamante i Paula Echevarría segueixen estant de moda i donant que parlar, després de la seva recent separació. Feia temps que hi havia rumors de separació i a qui no ha agafat per sorpresa la notícia ha estat als habitants de la zona on el matrimoni té el seu domicili. Segons ha explicat 'El Mundo', diversos veïns han assegurat que la crisi és més que evident i que últimament era difícil trobar a David i Paula junts pels llocs d'oci que abans solien freqüentar gairebé cada dia o donant romàntics passejos. «La veritat és que fa bastant temps que no els veig junts. Si els veus per les àrees d'oci és a cada un per separat, al costat dels seus respectius amics, però això no és nou, porta succeint al voltant de dos anys», ha assegurat una veïna.

A la perruqueria de la zona, freqüentada per l'actriu i la seva filla s'ha parlat del mateix. «Quan Paula ve perquè li tallin els cabells a la seva filla, sempre ve sola, almenys les vegades que jo he coincidit amb ella, però ja et dic que són bastants», ha assegurat una clienta.Apunten que la primera i greu crisi va sorgir fa un any i que l'actriu li va donar un sonat ultimàtum fa dos mesos. «Porten ritmes de vida molt diferents. David té una vida desordenada, li agrada sortir molt i té hàbits que Paula no porta bé. Ella li va donar un ultimàtum fa dos mesos i sembla que David no ha canviat. Ell no ha dormit aquesta setmana a casa, ha anat a recollir la nena a l'escola i passava les tardes amb ella al seu domicili, però a la nit marxava al domicili dels seus pares, que està a prop», ha comentat algú molt proper a la parella.

Els hàbits del cantant també haurien canviat del tot i asseguren que ja no es lleva a les vuit del matí per portar la seva filla a l'escola i per després anar al gimnàs Físico de Majadahonda on anava habitualment. «David era un d'aquests clients que no et sortien rendibles, ja que venia cada dia al matí i fins i tot de vegades feia doble sessió», han explicat des del centre. «Sempre tenia un somriure a la cara i passejava per la sala cantant, la veritat que em sorprèn que deixés de venir d'un dia per l'altre per aquí perquè la rutina que havia aconseguit amb els seus entrenaments l'ajudava molt a afrontar amb més calma la seva vida professional. Per a ell això era una via d'escapament i alleujament», ha lamentat un entrenador.